Fener kinez

Festivali Kinez i Lanternëve i referohet gjithashtu si ngjarja "Ye You (Night Walk)" në Kinë, e cila fillimisht ishte krijuar për të bashkëjetuar me natyrën dhe për të minimizuar ndikimin në mjedisin përreth, festohet në ditën e 15-të të muajit të parë hënor kinez dhe tradicionalisht përfundon. në periudhën e Vitit të Ri Kinez. Gjatë Vitit të Ri Kinez, familjet dalin për të parë fenerët e bukur dhe stolitë e lehta, të punuara nga artizanët kinezë.Çdo fenerë tregon një legjendë ose simbolizon një përrallë të lashtë kineze. Përveç dekorimeve me ndriçim, shfaqjet, shfaqjet, ushqimet, pijet dhe aktivitetet e fëmijëve ofrohen shpesh, duke e kthyer çdo vizitë në një përvojë të paharrueshme.

Festivali i fenerëve     Dhe tanifestivali i fenerëvejo vetëm që mbahen në Kinë, por ekspozohen në MB, SHBA, Kanada, Singapor, Kore e kështu me radhë. si një nga aktivitetet tradicionale popullore të Kinës, festivali i fenerëve është i famshëm për dizajnin e tij të zgjuar, prodhimin e shkëlqyer që pasuron jetën kulturore të njerëzve vendas, përhapet. lumturinë dhe forcojnë bashkimin familjar dhe ndërtojnë qëndrim pozitiv ndaj jetës.festival i feneritështë një mënyrë e shkëlqyer për të thelluar shkëmbimet kulturore midis vendeve të tjera dhe Kinës, për të forcuar miqësinë mes njerëzve në të dy vendet.festivali i dritës

   

Feneri është një nga veprat artistike të trashëgimisë kulturore jomateriale në Kinë, ai është bërë tërësisht me dorë nga dizajni, ngritja, formësimi, instalimet elektrike dhe pëlhurat e trajtuara nga artistët bazuar në dizenjot.kjo mjeshtëri mundëson që çdo figurë 2D ose 3D të mund të prodhohet shumë mirë në fanar'Metoda s e cila paraqitet me madhësinë e saj të ndryshme, shkallët e mëdha dhe ngjashmërinë e lartë 3D të dizajnit.Ekranet madhështore të fenerëve ndërtohen në vend nga artizanët tanë normalisht, duke përdorur një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë metalin, pëlhurat dhe madje edhe porcelanin, etj.Të gjithë fenerët tanë më pas ndriçohen nga dritat LED miqësore me mjedisin dhe me kosto efektive.Faltorja e famshme është bërë nga mijëra pjata qeramike, lugë, pjata dhe gota të lidhura me dorë - gjithmonë një e preferuar e vizitorëve.

Prodhimi i fanarëve me përmasa të mëdhaNga ana tjetër, për shkak të gjithnjë e më shumë projekteve të festivaleve të fenerëve jashtë shtetit, ne fillojmë të prodhojmë pjesën më të madhe të fenerëve në fabrikën tonë dhe më pas dërgojmë pak staf për t'i mbledhur ato në vend (disa fenerë me përmasa të mëdha janë ende duke u prodhuar në vend).Struktura e çelikut me saldim副本

Formoni strukturën e përafërt të çelikut me saldimflluskë llambë pako brenda副本Bundle Engery Saving Llambë brendapëlhurë ngjitëse në strukturën e çelikut副本Ngjit pëlhurë të ndryshme në strukturën e çelikuttrajtoj me detaje副本Artisti që pikturon para ngarkimit

Ekranet e fenerëve janë tepër të detajuar dhe të ndërtuar në mënyrë të ndërlikuar, me disa fenerë të mëdhenj deri në 20 metra të gjatë dhe 100 metra në gjatësi.Këto festivale në shkallë të gjerë ruajnë autenticitetin e tyre dhe tërheqin mesatarisht 150,000 deri në 200,000 vizitorë të të gjitha moshave gjatë qëndrimit të tyre.Fenerët përdoren zakonisht në festivalin e fenerëve, qendrën tregtare, ngjarjet festive, etj, ku u mblodhën qindra ose mijëra fenerë.Për shkak se fenerët mund të prodhohen në çdo pamje me tema të tregimit, është opsioni prioritar për ngjarjet vjetore të lehta miqësore për familjen.

 

Video e Festivalit të Fenerëve