Punoni me Ne

Si një nga ngjarjet e tregimit, festivali i fenerëve përmban shkallë madhështore, fabrikim të shkëlqyeshëm, konceptim gjenial, integrim perfekt të fenerëve, peizazhit dhe lëndëve të para unike. Personazhe të ndryshëm mund të prodhohen bazuar në tema dhe kultura të ndryshme. Nga ideimi në ekzekutim, tona departamente të specializuara në dizajnimin kulturor, historik dhe të sistemit dhe kanë një ekip menaxherësh dhe prodhuesish profesionistë të projektit, të cilët mund të udhëheqin të gjithë procesin. Jemi të lumtur të ofrojmë ngjarjen nga imazhi në të gjallë për audiencë emocionuese, befasuese dhe mahnitëse.

1587711874 (1)
1587711798 (1)

Fenerët janë një nga trashëgimitë kulturore jomateriale. Ata janë tërësisht të punuar me dorë dhe artikuj me kosto të punës. Krijimi i fenerëve të standardit të lartë nuk varet vetëm nga arti, por edhe nga koha e plotë e prodhimit. Për të kuptuar plotësisht orarin e punës së festivalit të fenerëve është e nevojshme të bëhet një ngjarje e suksesshme.

1587711826 (1)
微信图片_20200513164922

Lory Luo
Anëtar bordi dhe nënkryetar

Binting Tang
Shef i Departamentit Ndërkombëtar

Suzie Zhong
Menaxher i Biznesit Ndërkombëtar

Çuan Lin
Drejtor i Projektit Ndërkombëtar

Faye Zhang
Menaxher i projektit ndërkombëtar

Sean Sun
Menaxher i Biznesit Ndërkombëtar

Jason Hao Menaxher Rajonal, SHBA dhe Azi Paqësor

Jason Hao
Menaxher rajonal i SHBA dhe Azi-Paqësorit

Menaxher i projektit ndërkombëtar Maggie Zeng

Megi Zeng
Menaxher i projektit ndërkombëtar

Grace Xu
Menaxher logjistik

rpt

Yaojia Yang
Drejtor Arti