кинески Фенер

      The Lantern Festival also referred as the "Ye You(Night Walk)" event in China which was originally designed to coexist with nature and minimize impact on the surrounding environment is celebrated on the 15th day of the first Chinese lunar month, and traditionally ends at the Chinese New Year period.During Chinese New Year, families go out to watch the beautiful lanterns and light ornaments, crafted by Chinese artisans. Each light object tells a legend, or symbolizes an ancient Chinese folktale.In addition to illuminated decorations, shows, performances, food, drinks and children’s activities are frequently offered, turning any visit into an unforgettable experience.

фенер фестивал      И сега на  фестивалот фенер не се само се одржи во Кина, но изложени во Велика Британија, САД, Canda, Сингапур, Кореја и така on.as еден од традиционалните народни активности во Кина, фестивал фенер е познат по својот генијален дизајн, парична казна за производство кои enrichs локалните културниот живот на луѓето, се шири среќа и да се зајакне обединување на семејството и да се изгради позитивен став кон life.The фенер фестивал  is an excellent way to deepen the cultural exchanges between other countries and China, strengthen the friendship among the people in both countries.light festival

    Magnificent lantern displays are built on-site by our artisans normally, using a variety of materials including silk and chinaware. All of our lanterns are then illuminated by environmentally-friendly and cost-effective LED lights. The famous pagoda is made of thousands of ceramic plates, spoons, saucers and cups knotted together by hand – always a visitor favorite.Огромни Големина Фенер Производство 副本

      Од друга страна, бидејќи на повеќе и повеќе проекти фенер во странство, ние почнуваме да се произведуваат најголем дел на фенери во нашата фабрика, а потоа испрати неколку statt да ги asemble на местото (некои огромна големина фенери се уште се произведуваат на сајт, исто така).заварување челична конструкција 副本

Shap Приближно челична конструкција со заварување пакет светилка Buble во 副本Bundle Engery Saving Lamp Insideлепак ткаенина на челична конструкција 副本Glue Diverse Fabric on The Steel Structureсе справи со детали 副本Handle with Details Before Loading

      Фенер прикажува се неверојатно детална и комплексно изградени, со некои фенери како голем како 20 метри и 100 метри во должина. Овие големи фестивали задржи својата автентичност и да подготви во просек од 150.000 до 200.000 посетители од сите возрасти во текот на нивниот престој.

Видео на Фенер фестивал