Ngjarje

 • Performanca e drejtpërdrejtë

  Festivali i fenerëve nuk përfshin vetëm shfaqje madhështore të fenerëve, por edhe shumë shfaqje të drejtpërdrejta. Këto shfaqje janë një nga atraksionet kryesore përveç fenerëve që mund të ofrojnë përvojë të shkëlqyer turne për vizitorët.Shfaqjet më të njohura përfshijnë akrobaci, opera sichuan, shfaqje zjarri dhe shumë të tjera.

  imazh
 • Kabina e ndryshme

  Nuk është vetëm një ekspozitë e fenerëve fantastikë.shumë ushqime, pije, kabinë suvenirësh janë gjithashtu të disponueshme në këtë event. filxhan me pije të ngrohta janë gjithmonë në dorën tuaj në natën e ftohtë të dimrit. veçanërisht disa mallra me drita janë të favorshme. T'i keni ato do t'u japin njerëzve një përvojë edhe më të mrekullueshme të natës.

  imazh
 • Zona e dritave interaktive

  Ndryshe nga fenerët normalë, dritat ndërvepruese synojnë t'i sjellin vizitorit një përvojë më interesante.Duke përkëdhelur, shkelur, me metodën audio interaktive me këto drita, njerëzit do të ndihen më të zhytur në festival, veçanërisht fëmijët. Për shembull, "llamba magjike "Duke ardhur nga tubi led do të shpërthejë menjëherë në smog të pastër kur njerëzit e prekin atë, ndërsa në të njëjtën kohë ato objekte të lehta që i rrethojnë do të jehojnë me muzikën, duke e bërë të gjithë mjedisin të gjallë dhe të bukur. Njerëzit që marrin pjesë në sisteme të tilla interaktive do të përjetojnë reagime nga bota reale ose si pajisjet VR, në mënyrë që t'u sjellë atyre një natë kuptimplote dhe edukative.

  imazh
 • Kabina e fenerëve

  Feneri është një kabinë dhe kabina është një fanar. Stenda e fenerëve është një nga vendet më të njohura në të gjithë festivalin. Është një vend ku mund të blini shumë suvenire dhe fëmijët mund të përdorin imagjinatën dhe kreativitetin e tyre për të treguar aftësitë e tyre të pikturës kur vizatoni në fenerë të vegjël.

  imazh
 • Ekspozita e Dinozaurëve Animatronic

  Dinozauri animatronik është një nga prezantuesit në Zigong.Këto krijesa parahistorike mund të përfundojnë shumë lëvizje si mbyllja e syve, hapja dhe mbyllja e gojës, lëvizja e kokës majtas ose djathtas, fryma e stomakut dhe kështu me radhë ndërkohë që sinkronizohen me efektet zanore. Këto përbindësha të lëvizshëm janë gjithmonë tërheqje popullore për vizitorët, kryesisht ajo e preferuara.

  imazh

WhatsApp Online Chat!