Partner Global

      Kultura haitiane (kodi i aksioneve: 870359), korporata unike e cituar, e cila vjen nga qyteti Zigong, qyteti i lindjes i njohur i festivaleve të fenerëve. Aktualisht, Kultura Haitiane ka bashkëpunuar me biznese të famshme ndërkombëtare dhe i ka sjellë këto festivale spektakolare të fenerëve në mbi 40 vende dhe rajone si SHBA, Kanada, Hollanda, Polonia, Lituania, Britania e Madhe, Franca, Italia, Zelanda e Re, Japonia dhe Singapori, etj. Ne u kemi ofruar këtë argëtim të shkëlqyeshëm familjar, qindra miliona njerëzve në të gjithë botën.

      Gjatë zhvillimit të 20 viteve, Kultura Haitian ka fituar prestigjin e madh të cilësisë së standardeve të larta në ngjarjet dhe produktet tona. Kjo cilësi fiton një reputacion nga partnerët dhe klientët tanë. Haitian është gjithmonë krenar të punojë me kompani të tilla si Disney, Hello Kitty, The World Carnival, Coca Cola, China Central Television dhe kompani të tjera ndërkombëtare për të promovuar forcën e tyre të ndikimit përmes festivaleve tona të fenerëve. Ne jemi sinserely në kërkim për më shumë partnerë për të mbajtur këto festvials mëdhenj fanar dhe për të siguruar natën më të gëzueshme në qytetin tuaj.

信 图片 _20200513165541