KULTURA haitian
Operatori i Festivalit Global të Fenerit


The only one lantern company succeeded in producing
festival gjatë periudhës së epidemisë pa asnjë punonjës të infektuar.

shkoni në profilin e kompanisë

Gjera per te bere

Argëtohuni në një botë të ndriçuar

Lexo më shumë

çfarë të shohim

Përjetoni histori mahnitëse duke treguar fenerë

 • Afishimi i Dritareve Macy 2020

      Macy's njoftoi temën e tyre vjetore të dritares së festave në nëntor, 23,2020, së bashku me detajet për planet sezonale të kompanisë. Dritaret me temën "Jep, Dashuri, Beso" janë një haraç për punëtorët e vijës së frontit të qytetit të cilët kanë punuar pa u lodhur gjatë gjithë pandemia e koronavirusit. ...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • Kultura haitian paraqet festivalin e dritës në Manchester Heaton Park

      Nën kufizimet e Greater Manchester të Tier 3 dhe pas një debutimi të suksesshëm në 2019, Festivali Lightopia ka dalë i popullarizuar edhe këtë vit. Bëhet ngjarja e vetme më e madhe në natyrë gjatë Krishtlindjeve. Kur një gamë e gjerë e masave kufizuese janë duke u zbatuar ende në përgjigje të ...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • 11th edition of the Global Eventex Awards

      We are so proud of our partner who co-produced the Lightopia light festival with us receive 5 Gold and 3 Silver awards on the 11th edition of the Global Eventex Awards including Grand Prix Gold for Best Agency. All winners have been chosen among a total of 561 entries from 37 countries from a...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • Toka e mrekullive në Lituani

        Pavarësisht nga situata e virusit corona, festivali i tretë i fenerëve në Lituani ishin ende bashkë-prodhuar nga Haiti dhe partneri ynë në vitin 2020. Besohet se ekziston një nevojë urgjente për të sjellë dritë në jetë dhe virusi përfundimisht do të mundet. Ekipi haitian ka kapërcyer vështirësi të paimagjinueshme ...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • Udhëtimi i magjishëm i dritës 2020 në koleksionin Pennford

      Koleksioni Fiveford u krijua në vitet 1970 nga një biznesmen vendas, George Cushing. Me kalimin e viteve, Cushing ka krijuar një koleksion mbresëlënës të makinerive të ndryshme, motorëve me avull, organeve me avull dhe udhëtimeve në panaire që janë ende në veprim. Ditaret magjepsëse gjithëpërfshirëse ...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • Ndriçimi dimëror në Parkun e Jetës së Egër Yorkshire

      Me përfundimin e bllokimit kombëtar në 2 Dhjetor, Festivali i këtij viti York Lantern u miratua nga departamente të ndryshme të shëndetit publik dhe qeverisjes lokale në minutën e fundit. Ai vazhdoi nën nivelin më të lartë të parandalimit dhe kontrollit në MB. Ekipi jashtë shtetit të Haitit ...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • Festivali i Fenerëve Gjigandë Kinezë në Parkun Savitsky të Odessa Ukrainë

      Më 25 qershor me kohën lokale, Ekspozita 2020 e Fenerëve Gjigandë Kinezë është kthyer në Odessa, Savitsky Park, Ukrainë në këtë Verë pas Pandemic Covid-19, e cila ka fituar zemrat e miliona Ukrainasve. Ata fenerë gjigandë të kulturës kineze të bëra prej mëndafshi natyral dhe llambat e udhëhequr si repo ...
  Lexo më shumë
  Lajme
 • Rihapet Festivali i 26-të Ndërkombëtar i Fenerit të Dinosaurve në Zigong

      The 26th Zigong International Dinosaur Lantern Festival re-opened on April 30 in the southwestern Chinese city of Zigong.Locals have passed down the tradition of lantern shows during Spring Festival from the Tang (618-907) and Ming (1368-1644) dynasties. It has been ...
  Lexo më shumë
  Lajme

Festivalet aktuale

Drita bën më shumë sesa krijon një humor festivali, drita sjell shpresë!

                  —2020 Fjalimi i Krishtëlindjes së Madhërisë së saj Mbretëreshës Elizabeta II