Na kontaktoni

Shpesh pyeti Pyetjet ju mund të duhet

1.How ju prodhimin e fenerë?
      Shumë e materialeve janë përdorur në fanar manufacture.normally ne bashkojë structre çelikut në shap ne kemi nevojë, dhe nyjë dritat LED në strukturë, në fund paste pëlhura ngjyrë në sipërfaqe.

2.How kohë duhet për të drejtuar një Festivalit far?
      It normally takes 40 days to make lanterns in Zigong and another 25 days for continuous lantern fabrication and installation. 50-90 days for lantern festival is considered reasonable. It takes 5-10 days for demolition.

3.How gjatë këto fenerë mund të ekspozohen?
      Festivali fanar fundit 2 ose 3 muaj normalisht, por ajo mund të zgjasë më së shumti 6 muaj.

4.What ju mund të bëni nëse ju doni të mbajë këtë ngjarje çdo vit?
      Të fenerë janë të njohur për temën e saj të qartë, formë të veçantë, teknikë të hollë dhe scale.It i madh mund të jetë prodhuar në formë të ndryshme dhe apperance.so ne do Deisgn fenerë të ndryshme për ju çdo vit dhe sjellin mysafirëve përvojë të ndryshme.

5.How ju drejtuar Festivalit far jashtë shtetit?
      Pasi Desings fanar konfirmuar, ne do të bëjmë edhe fenerë në fabrikën tonë dhe transportin e tyre në vendin pritës dhe instaloni there.around 8 shtabet do të qëndrojë për mainteannce gjatë ekspozita.

6.What lloj mënyrë bashkëpunimit ju ofrojnë?
      Ne jo vetëm shesin produktet fenerë për ju, por ne jemi të kënaqur për të investuar Festivalit far bashkërisht, mbajnë koston së bashku dhe të ndajnë të mirat në proporcion me ju, nëse vlerësimi i mundësive është miratuar nga ne.

Ftesë Për Global turne të Festivalit far kineze

Adresë

No.1818 Huichuan Road qarkut New, provinca Zigong, Sichuan, China
    Kodi Postar: 643000

E-mail

binting@haitianlantern.com

telefon

Tel: +86-813-8239365

Mob&Whatsapp: +86-15983172848