Profili i kompanisë

      Zigong Haitian Kultura Co, Ltd, është prodhuesi mbreti dhe operator globale e Festivalit far e cila themeluar në vitin 1998 dhe  angazhohet në fanar projekt ekspozitë arti, qyteti projekt ndriçimi artit, projekt arti peizazhit, peizazhit të qytetit projekt skulpturë, gjithandej dhe projektit ndesh.

Hyrja Haitian

Hyrja Haitian

Haitian Departamenti i Dizajnit

Haitian Departamenti i Dizajnit

      Kultura Haitian ( kodin e aksioneve: 870.359 ), korporata unike e cituar, e cila vjen nga qyteti Zigong, qyteti i lindjes i njohur i festivaleve të fenerëve. Gjatë zhvillimit të 20 viteve, Kultura haitiane ka bashkëpunuar me biznese të famshme ndërkombëtare dhe ka sjellë këto festivale spektakolare të fenerëve në mbi 60 vende dhe ka organizuar mbi 100 lloje të ndryshme shfaqjesh të dritave në SHBA, Kanada, Mbretëri e Bashkuar, Hollandë, Poloni, Zelandën e Re, Arabia Saudite , Japonia dhe Singapori, etj. Ne kemi ofruar këtë argëtim të shkëlqyeshëm familjar për qindra miliona njerëz në të gjithë botën. 

Salla e Haitit

Salla e Haitit

      Haitian do të vazhdojë të përfshihet gjerësisht në lidhje me industrinë kulturore të fenerëve, të zhvillojë dhe të zbatojë materiale të reja, teknologji të re, burime të reja drite, transportues të ri, modalitet të ri, të përmirësojë zinxhirin e vlerave të industrisë kulturore të fenerëve haitianë, të trashëgojë kulturën popullore kineze, në përputhje me herë zhvillimin, dhe në mënyrë aktive të zgjeruar tregun jashtë shtetit, ajo është e angazhuar për të çuar përpara kulturën tradicionale kineze - kulturën fanar.
7aee3351