Skulpturë e Dritës

Skulptura me dritë është një nga format kryesore të fenerëve në festivalin e fenerëve, ndryshe nga fenerët e prodhuar në kornizë metalike me llamba LED brenda dhe pëlhura shumëngjyrëshe në sipërfaqe.Skulptura e dritës është më e thjeshtë ku dritat e litarit shpesh lidhen në konturin e formave të ndryshme të kornizës metalike pa dritat brenda.Ky lloj dritash përdoret shpesh në park, kopsht zoologjik, rrugë së bashku me fenerë normalë kinezë gjatë shumë festivaleve.Ngjyrat e ndryshme të dritës së vargut LED, tubit LED, shiritit LED dhe tubit neoni janë materialet kryesore të skulpturës së dritës.

8GZ3F_JH2VF${QMW3~XJZOM

  Megjithatë, kjo nuk do të thotë se skulptura e dritës nuk mund të personalizohet në asnjë figurë.Bazuar në mjeshtërinë kineze të fenerit, korniza metalike e skulpturës së dritës mund të jetë ende 2D ose 3D.CVFNXXOMW9I03PR$ZONZ{IP

Skulpturë 2D me dritëndriçimi (4)

Skulpturë 3D me dritë