Animatronikë

Dinozaurët tanë animatronikë kanë pamje të gjallë, lëvizje fleksibël, shumëfunksionale, tinguj të gjallë, ngjyra realiste, çmim të qëndrueshëm dhe të arsyeshëm, të cilat janë të zbatueshme për parkun argëtues, parkun e aventurës, parkun tematik Jurassic, muzeun e historisë natyrore, muzeun e shkencës dhe teknologjisë, qendrën tregtare , sheshi i qytetit, resort, kinema, golfi etj..

Duke ecur me dinosaurët tanë, do të keni përvojë të mrekullueshme jurasike që nuk e keni pasur kurrë.Të gjitha Ekspozitat e Dinozaurëve me tinguj dhe lëvizje të gjalla gjëmuese i bëjnë vizitorët të hyjnë në botën e vërtetë të Dinozaurëve.

Ne mund të prodhojmë çdo madhësi dhe lloj dinosauri sipas kërkesave të klientit.Me Dinozaurin e mrekullueshëm Animatronic, ju gjithashtu përjetoni Jurassic Park, jo vetëm shikoni filma.Me zhvillimin e biznesit, ofrohen ekspozita më të personalizuara interaktive të dinosaurëve.

Për më tepër, kostumet e dinosaurëve dhe udhëtimi me dinosaur janë gjithashtu produktet tona të njohura. Ne jemi të lumtur të ofrojmë dizajnin e planit të parkut, dekorimet e bimëve dhe lodrën e dinosaurëve.

Si i prodhojmë dinosaurët animatronikë
恐龙钢架1

Struktura e saldimit të çelikut të dinosaurëve animatronik

Ne bëjmë dizajn mekanik për çdo dinosaur përpara prodhimit për t'i bërë ata të kenë një kornizë të qëndrueshme dhe të sigurojmë se mund të funksionojnë pa asnjë fërkim, në mënyrë që dinosauri të ketë jetë të gjatë shërbimi.Lidhni të gjithë motorët dhe punën e skulpturës, teksturës në shkumë me densitet të lartë

Lidhni të gjithë motorët dhe punën e skulpturës, teksturës në shkumë me densitet të lartë

Shkuma me densitet të lartë e siguron modelin më të përpiktë.Mjeshtrat profesionistë të gdhendjes kanë më shumë se 10 vjet përvojë.Përmasat e përsosura të trupit të dinosaurëve bazohen absolutisht në skeletin e dinosaurëve dhe të dhënat shkencore.Tregoju vizitorëve dinosaurët realistë dhe të gjallë.Sking-shartimi me lyerje silikoni

Sking-shartimi me lyerje silikoni

Mjeshtri i pikturës mund të pikturojë dinosaurët sipas kërkesave të klientit.Çdo dinosaur gjithashtu do të testohet vazhdimisht një ditë para transportit.

Dinozauri Animatronic i përfunduar në vend

Dinozauri Animatronic i përfunduar në vend