Lantern Chinese

      Festival Lantera uga diarani acara "Ye You (Night Walk)" ing China sing asline dirancang kanggo urip bebarengan karo alam lan nyuda pengaruh ing lingkungan sekitar dirayakake ing dina kaping 15 wulan lunar Tionghoa kaping pisanan, lan biasane rampung periode Taun Anyar Tiongkok. Sajrone Taun Anyar Tionghoa, kulawargane metu kanggo nonton lanterns lan ornamen cahya sing digawe dening tukang Cina. Saben obyek cahya nyritakake legenda, utawa nglambangake crita rakyat Tionghoa kuno. Saliyane dekorasi, pertunjukan, pagelaran, panganan, omben-omben lan kegiyatan bocah asring ditawakake, nggawe kunjungan dadi pengalaman sing ora bisa dilalekake.

lantern Festival      Lan saiki  Festival lantern ora mung terus ing china nanging dipamèraké ing UK, USA, Canda, Singapore, Korea lan on.as siji saka aktivitas rakyat tradisional China kang, Festival lantern misuwur desain akale sawijining, Manufaktur nggoleki kang enrichs lokal urip budaya wong, nyebar rasa seneng lan ngiyataken Reuni kulawarga lan mbangun munggah sikap positif kanggo festival life.the lantern  minangka cara sing paling apik kanggo nggedhekake pertukaran budaya antarane negara liya lan China, nguatake persahabatan ing antarane masarakat ing kaloro negara kasebut. light festival

    Magnificent lantern displays are built on-site by our artisans normally, using a variety of materials including silk and chinaware. All of our lanterns are then illuminated by environmentally-friendly and cost-effective LED lights. The famous pagoda is made of thousands of ceramic plates, spoons, saucers and cups knotted together by hand – always a visitor favorite.Ageng Size Lantern Pabrik 副本

      Ing tangan liyane, amarga saka liyane lan liyane proyèk lantern jaban rangkah, kita miwiti kanggo Pabrik paling bagean lanterns ing pabrik kita banjur ngirim sawetara statt kanggo asemble ing situs (sawetara lanterns ukuran ageng sing isih Pabrik ing situs uga).welding struktur baja 副本

Shap Kira-kira Steel Structure dening Welding mbendel buble lamp nang 副本Bundle Engery Saving Lamp Insidekain lim ing struktur baja 副本Glue Diverse Fabric on The Steel Structurenangani karo rincian 副本Handle with Details Before Loading

      tampilan Lantern sing luar biasa rinci lan intricately dibangun, karo sawetara lanterns gedhe minangka 20 meter lan 100 meter. Iki pameran gedhe-ukuran tetep keaslian lan tarik Rata-rata 150,000 kanggo 200,000 pengunjung kabeh abad sak Karesidenan sing.

Video Festival Lantern