Работете со нас

Како еден од настаните за раскажување приказни, фестивалот на фенери се одликува со големи размери, извонредна изработка, генијална концепција, совршена интеграција на фенери, пејзаж и уникатни суровини. Различни ликови може да се произведуваат врз основа на различни теми и култури. Од идеја до извршување одделенија специјализирани за културен, историски и системски дизајн и имаат тим од професионални проект менаџери и продуценти кои можат да го водат целиот процес. Драго ни е што го обезбедуваме настанот од слика до жив за возбудлива, изненадувачка и неверојатна публика.

1587711874 (1)
1587711798(1)

Фенерите се едно од нематеријалното културно наследство. Тие се целосно рачно изработени и предмети кои чинат труд. Изработката на фенери со високи стандарди не зависи само од уметникот, туку и од целосното време на производство. За целосно разбирање на работниот распоред на фестивалот на фенерите, неопходно е да се направи успешен настан.

1587711826 (1)
微信图片_20200513164922

Лори Луо
Член на одборот и потпретседател

Бинтинг Танг
Раководител на меѓународен оддел

Сузи Жонг
Меѓународен бизнис менаџер

Чуан Лин
Директор на меѓународен проект

Феј Џанг
Меѓународен проект менаџер

Шон Сан
Меѓународен бизнис менаџер

Регионален менаџер Џејсон Хао, САД и Азија Пацифик

Џејсон Хао
Регионален менаџер САД и Азија Пацифик

Меги Зенг меѓународен проект менаџер

Меги Зенг
Меѓународен проект менаџер

Грејс Ксу
Менаџер за логистика

rpt

Јаоџија Јанг
Уметнички директор