Профил на компанијата

Zigong Haitian Culture Co., Ltd е кралски производител и глобален оператор на фестивали на фенери кој е основан во 1998 година исе занимава со фестивалски изложби на фенери, градско осветлување, пејзажно осветлување, 2D и 3D мотивско осветлување, парадни плови и проект за шлеп плови.

Влезот на Хаити

 

Хаитинска култура

култура на Хаити (шифра на акции: 870359) е единствена цитирана корпорација која доаѓа од градот Зигонг, добро познатиот роден град на фестивалот на фенерите.Во текот на 25-те години развој, Хаити Културата соработуваше со познати меѓународни бизниси и ги донесе овие спектакуларни фестивали на фенери во над 60 земји и организираше над 100 различни видови светлосни шоуа во САД, Канада, ОК, Холандија, Полска, Нов Зеланд, Саудиска Арабија, Јапонија и Сингапур итн. Ја обезбедивме оваа одлична семејна забава за стотици милиони луѓе ширум светот.

Хаитинска фабрика

Фабрика од 8.000 квадратни метри

Како член на Кинеската меѓународна трговска комора, Хаити е широко вклучен во културната индустрија на фенери, развивајќи и применувајќи нови материјали, нова технологија, нови извори на светлина, нов носач, нов режим, подобрување на синџирот на вредност на културната индустрија на фенерите на Хаити, наследување Кинеската народна култура, во согласност со развојот на времето и активно го шири прекуокеанскиот пазар, таа е посветена да ја пренесе кинеската традиционална култура - културата на фенерот.
7aee3351