Носете парада

      А плови е одликуван платформа, или изградена на возилото како камион или влече зад еден, кој е составен дел на многу празнична паради. Овие flots се користат во вид на активности како што се тематски парк парада, Влада celebrtion, carnival.in traditonal настани, плови се украсени во целост на цвеќе или други растителни материјали.

pareda плови (1) [1]

      Нашите плови се произведени во tradtional фенер workmanships Ало, користете челик за shap и пакет на Лед светилка на челична конструкција со боја ткаенини на surface.this вид на плови не може само да бидат изложени во текот на денот, но може да биде атракции на ноќи .

pareda плови (5) [1] pareda плови (3) [1]

      Од друга страна, се повеќе и повеќе различни материјали и workmanships се користат во floats.we често се комбинираат animatronis производи со фенери изработка и фиберглас скулптури во плови, овој вид на плови донесе различни искуство за посетителите.pareda плови (2) [1]pareda плови (4) [1]