ХАЈТИСКА КУЛТУРА
Оператор на глобалниот фестивал на фенери

Првата котирана компанија во кинеската индустрија за фенери

на новиот трет одбор, т.е. Национална размена на акции и котации,

Член на Меѓународната асоцијација на забавни паркови и атракции (IAAPA)

Комерцијален член на Здружението на зоолошки градини и аквариуми (АЗА)

одете на профилот на компанијата

Работи што треба да се направат

Забавувајте се во осветлен свет

Прочитај повеќе

што да се види

Искусете неверојатни фенери за раскажување приказни

Извештај за медиумите

Тековни фестивали

Светлината прави повеќе од создавање фестивалско расположение, светлината носи надеж!

— Божиќен говор на нејзиното височество кралицата Елизабета II 2020 година