глобален партнер

Хаити култура (акции кодот од сликата: 870.359), единствена цитираше корпорација, која доаѓа од градот Zigong, добро познат родниот град на фенер фестивали. Во моментов, Хаити култура има соработувано со познати меѓународни бизниси и донесе овие спектакуларни фенер фестивали во повеќе од 40 земји и региони како што се САД, Канада, Велика Британија, Франција, Италија, Нов Зеланд, Јапонија и Сингапур, и др. Имаме предвидени ова големо семејство-пријателски возбудувања на стотици милиони луѓе од целиот свет.

За време на развојот на 20 години, Хаити култура заработил голем углед на високо квалитетни стандарди во нашите настани и производи. Овој квалитет заработува репутација од нашите партнери и клиенти. Хаити е секогаш горди да работат со компании како Дизни, Hello Kitty, Светската карневал, Кока Кола, Кинеската централна телевизија, и други меѓународни компании да ги промовираат своите влијание сила преку нашите фенер фестивали.

Ние сме sinserely во потрага по повеќе партнери, за да се одржи на овие големата фенер festvials и да обезбеди повеќе весела ноќ во вашиот град.

глобален партнер