Аниматроника

Нашите аниматронски диносауруси се со висок реалистичен изглед, флексибилни движења, мултифункционални, живи звуци, реалистична боја, издржлива и разумна цена кои се применливи за забавен парк, авантуристички парк, тематски парк Јура, музеј на природна историја, музеј на наука и технологија, трговски центар , градски плоштад, одморалиште, кино, терен за голф итн.

Шетајќи со нашите диносауруси, ќе имате неверојатно јура искуство кое никогаш не сте го имале.Сите изложби на диносауруси со живописен татнеж и движења ги тераат посетителите да влезат во вистинскиот свет на диносаурусите.

Можеме да произведеме секаква големина и тип на диносаурус според барањата на клиентот.Со неверојатниот Аниматроник диносаурус, вие го доживувате и Јура Паркот, а не само гледање филм.Со развојот на бизнисот, достапни се повеќе приспособени интерактивни изложби на диносауруси.

Дополнително, костимите за диносауруси и возењето со диносаурус се исто така наши популарни производи. ни е драго да обезбедиме дизајн на распоредот на паркот, украси на растенија и дино играчка.

Како ги произведуваме аниматронските диносауруси
恐龙钢架1

Заварување челична структура на аниматронски диносаурус

Ние правиме механички дизајн за секој диносаурус пред производството за да ги направиме да имаат стабилна рамка и да се осигураме дека можат да работат без никакви триење, така што диносаурусот може да има долг работен век.Поврзете ги сите мотори и скулптура, текстура работа на пена со висока густина

Поврзете ги сите мотори и скулптура, текстура работа на пена со висока густина

Пената со висока густина обезбедува попрецизност на моделот.Професионалните мајстори за резба имаат повеќе од 10 години искуство.Совршени пропорции на телото на диносаурусите апсолутно засновани на скелетот на диносаурусите и научните податоци.Покажете им на посетителите реални и реални диносауруси.Скинг-калемење со мачкање силикон

Скинг-калемење со мачкање силикон

Мајсторот за сликање може да наслика диносауруси според барањата на клиентите.Секој диносаурус исто така ќе биде континуирано опериран еден ден пред испораката.

Завршен аниматронски диносаурус на локацијата

Завршен аниматронски диносаурус на локацијата