Mitra Global

      Budaya Haitian (kode saham: 870359), perusahaan sing dikutip sing unik, sing asale saka kutha Zigong, kutha kelairan festival lantern sing kondhang. Saiki, Budaya Haiti wis kerja sama karo bisnis internasional sing terkenal lan nggawa festival lentera sing luar biasa iki menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Kanada, Netherland, Polandia, Lithuania, UK, Prancis, Italia, Selandia Baru, Jepang lan Singapura, lsp. Kita nyedhiyakake hiburan kulawarga lan hiburan kanggo atusan yuta wong ing saindenging jagad.

      Sajrone pembangunan 20 taun, Budaya Haiti entuk prestise kualitas standar tinggi ing acara lan produk. Kualitas iki entuk reputasi saka mitra lan klien. Haitian mesthi bangga bisa kerja bareng karo perusahaan kayata Disney, Hello Kitty, The World Carnival, Coca Cola, China Central Television, lan perusahaan internasional liyane kanggo ningkatake kekuwatan liwat festival lantern kita. We sing sinserely looking for liyane partners kanggo terus iki festvials grand lantern lan kanggo nyedhiyani liyane seneng-seneng wengi ing kutha.

信 图片 _20200513165541