company profile

      Zigong Haitian Budaya Co., Ltd punika Produsèn king lan operator global Festival lantern kang diadegaké ing taun 1998 lan  engages project lantern pameran seni, kutha project cahya seni, project seni malang, kutha malang project reca, floats lan project Barge.

Haitian EntranceHaitian Entrance

Departemen Design HaitianDepartemen Design Haitian

      Budaya Haitian ( kode stock: 870359 ), perusahaan dipetik unik, kang asalé saka kutha Zigong, ing tanah asalé kondhang saka pameran lantern. Sak pembangunan 20 taun ', Budaya Haitian wis cooperated karo bisnis internasional misuwur lan nggawa iki pameran lantern biasa kanggo luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Kanada, UK, New Zealand, Jepang lan Singapura, etc. Kita wis kasedhiya kulawarga gedhe iki hiburan -friendly kanggo atusan yuta wong ing donya. 

Haitian HallHaitian Hall

      Haitian bakal terus dadi digunakake melu gegandhengan karo industri budaya lantern, berkembang lan aplikasi bahan anyar, teknologi anyar, sumber cahya anyar, operator anyar, mode anyar, nambah Haitian chain lantern budaya Nilai industri, budaya tradhisional Cina inherite, salaras menyang pembangunan kaping, lan aktif nggedhekake pasar jaban rangkah, iku setya nindakake nerusake tradisional budaya budaya-lantern Cina.
7aee3351