company profile

      Zigong Haitian Budaya Co., Ltd punika Produsèn king lan operator global Festival lantern kang diadegaké ing taun 1998 lan  engages project lantern pameran seni, kutha project cahya seni, project seni malang, kutha malang project reca, floats lan project Barge.

Pintu Masuk Haitian

Pintu Masuk Haitian

Departemen Design Haitian

Departemen Design Haitian

      Budaya Haitian ( kode stock: 870359 ), perusahaan sing dikutip sing unik, sing asale saka kutha Zigong, kutha kelairan festival lantern sing kondhang. Sajrone 20 taun pembangunan, Budaya Haiti wis kerja sama karo bisnis internasional sing misuwur lan nggawa festival lentera sing luar biasa kasebut menyang luwih saka 60 negara lan ngatur luwih saka 100 jinis pertunjukan cahya ing AS, Kanada, Inggris, Walanda, Polandia, Selandia Baru, Arab Saudi , Jepang lan Singapura, lsp. Kita nyedhiyakake hiburan kanggo kulawarga lan atusan yuta wong ing saindenging jagad iki. 

Aula Haitian

Aula Haitian

      Haitian bakal terus dilibatake kanthi akeh gegayutan karo industri budaya lentera, ngembangake lan ngetrapake bahan anyar, teknologi anyar, sumber cahya anyar, operator anyar, mode anyar, nambah rantai nilai industri budaya lentera Haitian, budaya rakyat Tionghoa warisan, salaras karo pangembangan kaping, lan kanthi aktif ngembangake pasar jaban rangkah, komitmen kanggo nindakake budaya tradisional Tionghoa - budaya lantern.
7aee3351