Patung cahya

      Iki jenis lampu asring digunakake ing taman, Kebon, werna tanpa lanterns chinese sak akeh festives.colorful lampu senar Led, Led tube, Led Strip lan tabung neon sing bahan utama hiasan lampu, lagi ora lantern tradisional diprodhuksi nanging modern produk teknologi kang bisa diinstal ing wektu apa winates.cahya scultpure (4) [1]

      Nanging, hiasan lampu iku bagéan digunakake paling umum ing siji lantern chinese festival.and kita ora mung nggunakake produk iki dipimpin modern langsung nanging gabungke karo workmanship lantern traditonal, sing apa kita disebut reca cahya ing industri Festival lantern. simplely kita digawe 2D 3D utawa struktur baja ing sembarang tokoh kita kudu, lan mbendel lampu ing pojok baja Wangun it.visitors bisa tokoh metu apa nalika lampu.

cahya scultpure (1) [1]cahya scultpure (3) [1]