Acara

  • Live Performance

    Festival lentera ora mung kalebu tampilan lantern sing megah, nanging uga akeh pagelaran langsung. Pagelaran seni kasebut minangka perwakilan sejarah Tiongkok kuno lan budaya sing sugih. Iki minangka wujud budaya, sawetara pagelaran sing paling populer kalebu akrobatik, opera sichuan, geni pagelaran, lan liyane presentasi seni tradisional.

    gambar
  • Various Booth

    It is not just an exhibitions of fanstastic lanterns. many food,beverage,souvenir booth are also available in this event.cup of warm drinks are always at your hand at the cold winter night.especially some lights merchandise are favorable.To have them will give people a even more wonderful night experience.

    gambar
  • Interactive Lights Zone

    Different from the normal lanterns,the interactive lights are aim to bring the visitor more interesting experience.By pat,treading,audio interactive menthod with these lights,people will feel more immersed in the festival especially the kids.For example,the "Magic Bulbs"coming from the led tube will instantly break into clean smog when people touch it while at the same time those light objects rounds them will echo with the music,making the whole enviroment vivid and beautiful.People who participate in such interactive systems will experience the feedback from the real world or like VR devices so to bring them a meaningfull and educative night.

    gambar
  • Pameran Dinosaur Animatronic

    Dinosaurus animatronik minangka salah sawijining presentatif ing Zigong. Makhluk prasejarah iki bisa ngrampungake akeh gerakan kayata kedhep mripat, cangkeme mbukak lan nutup, sirah bisa ngiwa utawa nengen, ambegan weteng lan sapanunggalane. Dheweke uga nyinkronake karo efek swara. bakal dadi daya tarik liyane kanggo pengunjung, umume dadi favorit.

    gambar
  • lantern House

    Omah lantern minangka kegiyatan interaktif sing paling populer sajrone festival. Omah lentera minangka papan kanggo bocah-bocah bisa nggunakake imajinasi lan kreativitas kanggo nuduhake katrampilan nggambar nalika nggambar lentera cilik. Ora mung cara kanggo nglatih kemampuan operatif nanging uga bakal menehi kriya tradisional lantern kanggo para mudha.

    gambar