Hubungi Kita

Zigong Haitian Culture Co., Ltd.

Alamat

Zigong Haitian Culture Co., Ltd.
Tambah: No.1 Xingyuan Road, Yantan Industrial Park, Distrik Yantan, Zigong, Sichuan

telpon

Telp: 0086-15983172848
Fax: 0086-813-2111420

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu: 10 esuk nganti 2 sore

Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Kirimi pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita