Parade Lampung

      Float minangka platform sing dihias, sing dibangun ing kendaraan kaya truk utawa ditarik ing mburine, sing dadi komponen saka pawai festival. Flot iki digunakake ing macem-macem kegiyatan kayata parade taman tema, perayaan pamrentah, karnaval. Ing acara traditonal, pelampung dihiasi kabeh nganggo kembang utawa bahan tanduran liyane.

pareda url (1) [1]

      pelampung kita sing diprodhuksi ing tradtional workmanships lantern Alo, nggunakake baja kanggo shap lan mbendel lampu LED ing struktur baja karo rasukan werna jenis surface.this saka pelampung ora bisa mung bakal dipamerake awan nanging bisa dadi daya tarik ing bengi .

pareda url (5) [1] pareda url (3) [1]

      Ing tangan liyane, liyane lan liyane beda bahan lan workmanships nggenepi ing floats.we kerep nggabungake produk animatronis karo lanterns workmanship lan patung fiberglass ing pelampung, iki jenis pelampung nggawa pengalaman beda kanggo pengunjung.pareda url (2) [1]pareda url (4) [1]