lantern Cina

      The lantern Festival ieu sohor dina dinten 15 ti mimiti Cina bulan lunar, sarta sacara tradisional ends Taun Anyar period.During Taun Anyar Cina Cina, kulawarga balik kaluar nonton lampion geulis tur ornamén lampu, crafted ku artisans Cina. Unggal obyek lampu ngabejaan legenda, atawa melambangkan hiji tambahan Cina folktale.In kuna kana bercahya hiasan, nempokeun, pagelaran, kadaharan, inuman jeung kagiatan barudak anu remen ditawarkeun, péngkolan mangga buka wae kana hiji pangalaman unforgettable.

lantern Festival      Jeung ayeuna  festival lantern moal aya ngan tahan di china tapi exhibited di UK, AS, Canda, Singapura, Koréa sarta jadi on.as salah sahiji kagiatan rahayat tradisional Cina urang, anu festival lantern kasohor design akalna anak, manufaktur rupa nu enrichs lokal kabudayaan masarakat, nyebarkeun kabagjaan jeung nguatkeun reuni kulawarga sarta ngawangun nepi dangong positif pikeun festival life.the lantern  mangrupa jalan alus teuing pikeun deepen nu séntral budaya antara nagara ohter sarta Cina, nguatkeun silaturahim diantawis urang boh nagara. Ngarasakeun lampion      Magnificent lantern displays are built on-site by our artisans normally, using a variety of materials including silk and chinaware. All of our lanterns are then illuminated by environmentally-friendly and cost-effective LED lights. The famous pagoda is made of thousands of ceramic plates, spoons, saucers and cups knotted together by hand – always a visitor favorite.Badag Ukuran lantern pabrik 副本

      Di sisi séjén, kusabab beuki loba proyek lantern luar negeri, urang mimitian rancang paling bagian tina lampion di pabrik urang lajeng ngirim sababaraha statt mun asemble aranjeunna dina situs (sabagian lampion ukuranana badag anu masih rancang dina situs ogé).las struktur baja 副本

Shap perkiraan Steel Struktur ku las kebat buble lampu jero 副本Bundle Engery Saving Lamp Insidelawon lem kana struktur baja 副本Glue Diverse Fabric on The Steel Structurenanganan kalawan rinci 副本Handle with Details Before Loading

      mintonkeun lantern anu incredibly rinci jeung intricately halam, kalawan sababaraha lampion sakumaha ageung sakumaha 20 méter jangkung tur 100 méter panjangna. Ieu festival badag skala tetep kaaslian maranéhanana sarta narik rata-rata 150.000 mun 200,000 datang sakabeh umur salila karésidénan maranéhanana.

Video tina lantern Festival