Animatronics

      dinosaurus animatronic kami téh penampilan tinggi lifelike, gerakan fleksibel, multi fungsi, sora vivid, warna realistis, harga awét sarta lumrah anu aya lumaku ka taman petualangan, Jurasik taman tema, hiburan taman, musium sajarah alam, Elmu Pangaweruh jeung Teknologi musium, mall balanja , pasagi kota, Resort, cinema.golf tangtu .. jsb  

      Leumpang kalawan dinosaurus urang, anjeun bakal boga pangalaman Jurasik endah nu kungsi patepung. Kabéh némbongkeun dinosaurus kalayan sora roaring lifelike jeung gerakan nyieun datang asupkeun dinosaurus Dunya nyata.

      Bisa rancang sagala ukuran sarta jenis ti dinosaurus nurutkeun sarat klien urang. Jeung Animatronic dinosaurus endah, anjeun ogé ngalaman Jurasic Park, moal ukur lalajo wayang. Kalawan ngembangkeun bisnis, beuki ngaropéa némbongkeun dinosaurus interaktif anu aya.
      Sajaba ti éta, perenah desain, hiasan tutuwuhan jeung tawaran Dino kaulinan etc.is sadia di layanan urang sanggeus diobral ......

Kumaha Urang pabrik Dinosaurus Animatronic恐龙 钢架 1

Las Struktur Steel of Animatronic dinosaurus

      Urang nyieun rarancang mékanis keur unggal dinosaurus saméméh produksi sangkan themhave pigura alus tur mastikeun aranjeunna tiasa beroperasi tanpa frictions, supaya dinosaurus bisa mibanda kahirupan layanan panjang.Sambungkeun Sadaya motor jeung Patung, tékstur Gawé kana High Density Foam

Sambungkeun Sadaya motor jeung Patung, tékstur Gawé kana High Density Foam

      kapadetan busa tinggi mastikeun modél beuki meticulous. ukiran Masters profésional gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman. babandingan dinosaurus awakna sampurna pancen dumasar dinosaurus rorongkong jeung data ilmiah. Tembongkeun datang realistis jeung dinosaurus lifelike.Sking-Grafting Ku Smearing Silicone

 Sking-Grafting Ku Smearing Silicone

      Ngalukis master tiasa cet dinosaurus nurutkeun sarat customer urang. Unggal dinosaurus ogé bakal kontinyu dioperasikeun nguji hiji poé méméh ongkos.

Beres dinosaurus Animatronic Dina Loka

Beres dinosaurus Animatronic Dina Loka


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra