Protection Copyright

      parusahaan Haitian bayaran perhatian tinggi mun kualitas karya na 'jeung inovasi. eta geus nyetél sababaraha karya seni lantern pangaruh: nyieun tur ngalaksanakeun tina hiji, dua, tilu, patung lampu modéren opat generasi 'nu diresmikeun dina sambungan sampurna antara lampion tradisional jeung sumber lampu modéren, inaugurating konsepsi "tema lantern" nu nyieun patokan industri tina persis revivification desain lampion, dimimitian pabrik "neoklasik" lantern nu nyetir seni lantern ka gelar unprecedented di wewengkon koreografi.

nyalin katuhu 1 水印Bagian Copyright PAKUSARAKAN desain

      Budaya Haitian geus fokus dina panangtayungan intelektual na deklarasi hak cipta saprak ngadegna sarta geus ngembangkeun runtuyan lembaga perlindungan hak cipta, kayaning "aturan manajemén panyalindungan hak cipta", "aturan manajemen aplikasi hak cipta" jeung saterusna. 

copy right 2

Bagian Copyright PAKUSARAKAN desain

      Nepi ka tungtun taun 2015, Budaya Haitian geus dinyatakeun 108 karya hak cipta. Dina 2016, Haitian Budaya strengthened usaha dina deklarasi hak cipta sarta disusun baé dedicated nu jawab deklarasi hak cipta. eta nyatakeun 236 karya hak cipta dina 2016 sarta téh mangrupa kahormatan dibandingkeun kalayan taun saméméhna. Aya 344 hak cipta ditangtayungan karya saacan ahir 2016.nyalin sertipikat katuhu

Bagian Sértipikat Copyriht


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra