kajadian

  • lantern House

    The lantern imah téh salah sahiji kagiatan interaktif populér dina hiji lantern festival.Lantern imah téh hiji tempat dimana kids bisa datang nepi ka imginations maranéhanana sarta némbongkeun abilities lukisan maranéhna lamun teken angka wae dina ieu lanterns.it leutik henteu ngan salah sahiji cara pikeun pangabisa operasi prakték nak urang tapi ogé nyebarkeun workmanship lantern tradisional nonoman.

    gambaran
  • Karajinan Market Cina

    Dina hiji festival lantern Cina, teu ngan éta paméran rupa lanterns.we ogé coba anu pangalusna pikeun mawa leuwih chinoseries mun lokal dagangan karajinan audience.chinese anu kawentar sagala time.they anu ekonomis tur alus barang pikeun cunduk.

    gambaran
  • Pintonan Budaya Cina

    Festival lantern teu ngan ngawengku mintonkeun lantern megah tapi ogé hirup pintonan seni performances.Chinese mangrupakeun wawakil sajarah panjang Cina urang budaya euyeub. lantern festival salaku salasahiji wangun exchage budaya, sababaraha prestasi urang pang populerna kaasup kaulinan akrobat hirup, Sichuan opera raray, pintonan seuneu, sarta leuwih anu staged dina festival lantern.

    gambaran
  • Pameran dinosaurus Animatronic

    dinosaurus Animatronic mangrupakeun salah sahiji presentatives dina kahirupan Zigong.these kawas inohong prasejarah can rengse loba movments kayaning Blink panon, sungut muka tur nutup, sirah kana beuheung kénca ka katuhu, napas burih jeung saterusna nyinkronkeun sareng sora monster moveable effects.these anu attracdtion sejen dina hiji festival lantern sarta éta salah sahiji karesep datang 'ogé.

    gambaran