Animatronics

      Our animatronic dinosaurs are high lifelike appearance,flexible movements,multi-function,vivid sounds,realistic color,durable and reasonable price which are applicable to amusement park,adventure park,Jurassic theme park, natural history museum, science and technology museum,shopping mall, city square, resort, cinema.golf course .. etc 

     Walking with our dinosaurs, you will have amazing jurassic experience which you never been met. All Dinosaur Exhibits with lifelike roaring sound and movements make visitors enter real Dinosaur World.

     We can manufacture any size and type of dinosaur according to client’s requirement. With the amazing Animatronic Dinosaur, you also experience Jurasic Park, not only watch movie. With business development, more customized interactive dinosaur exhibits is available.
      Sajaba ti éta, perenah desain, hiasan tutuwuhan jeung tawaran Dino kaulinan etc.is sadia di layanan urang sanggeus diobral ......

Kumaha Urang pabrik Dinosaurus Animatronic恐龙 钢架 1

Las Struktur Steel of Animatronic dinosaurus

      Urang nyieun rarancang mékanis keur unggal dinosaurus saméméh produksi sangkan themhave pigura alus tur mastikeun aranjeunna tiasa beroperasi tanpa frictions, supaya dinosaurus bisa mibanda kahirupan layanan panjang.Sambungkeun Sadaya motor jeung Patung, tékstur Gawé kana High Density Foam

Sambungkeun Sadaya motor jeung Patung, tékstur Gawé kana High Density Foam

      kapadetan busa tinggi mastikeun modél beuki meticulous. ukiran Masters profésional gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman. babandingan dinosaurus awakna sampurna pancen dumasar dinosaurus rorongkong jeung data ilmiah. Tembongkeun datang realistis jeung dinosaurus lifelike.Sking-Grafting Ku Smearing Silicone

 Sking-Grafting Ku Smearing Silicone

      Ngalukis master tiasa cet dinosaurus nurutkeun sarat customer urang. Unggal dinosaurus ogé bakal kontinyu dioperasikeun nguji hiji poé méméh ongkos.

Beres dinosaurus Animatronic Dina Loka

Beres dinosaurus Animatronic Dina Loka