Profil Perusahaan

      Zigong Haitian Budaya Co., Ltd nyaeta produsén raja sarta operator global festival lantern nu ngadeg di 1998 sarta  engages dina proyék lantern paméran seni, kota proyék cahaya seni, proyék seni bentang, kota bentang proyék patung, floats jeung proyék kapal tongkang.

Haitian lawangHaitian lawang

Departemen Desain HaitianDepartemen Desain Haitian

      Budaya Haitian ( kode stock: 870359 ), nu Corporation dicutat unik, nu asalna tina kotana Zigong, anu kampung halaman well-dipikawanoh tina festival lantern. Salila ngembangkeun 20 taun ', Budaya Haitian geus cooperated kalawan usaha internasional kawentar tur dibawa ieu festival lantern spektakuler ka leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon kayaning AS, Kanada, Inggris, Selandia Anyar, Jepang jeung Singapura, jeung sajabana Simkuring geus disadiakeun kulawarga hébat ieu entertainments -friendly ka ratusan juta jalma sakuliah dunya. 

Haitian AulaHaitian Aula

      Haitian bakal neruskeun jadi lega aub di patali jeung industri budaya lantern, ngamekarkeun sarta nerapkeun bahan anyar, téhnologi anyar, sumber lampu anyar, carrier anyar, modeu anyar, ngaronjatkeun Haitian ranté lantern budaya nilai industri, budaya rahayat Cina inherite, akur jeung ngembangkeun kali, sarta aktip dilegakeun pasar luar negeri, nya eta komitmen pikeun ngalaksanakeun payun tradisional budaya budaya-lantern Cina.
7aee3351