Taros Kami

Remen Inquired Patarosan Anjeun butuh

1.How Anjeun rancang dina lampion?
      Kavling bahan anu dipaké di lantern nu manufacture.normally kami weld nu structre baja kana shap kami kudu, sarta cangreud lampu dipingpin on struktur, tungtungna nempelkeun nu fabrics warna dina beungeut cai.

2.How lila waktu nu diperlukeun nepi ka ngajalankeun hiji festival lantern?
      It normally takes 40 days to make lanterns in Zigong and another 25 days for continuous lantern fabrication and installation. 50-90 days for lantern festival is considered reasonable. It takes 5-10 days for demolition.

3.How panjang lampion ieu bisa exhibited?
      Festival lantern panungtungan 2 atanapi 3 sasih normal, tapi bisa lepas dina paling 6 bulan.

4.what anjeun bisa ngalakukeun lamun rék nahan acara ieu tiap taun?
      The lampion nu kawentar tema jelas anak, formulir has, téhnik exquisite na grand scale.it bisa dijieun dina wangun béda jeung apperance.so urang deisgn lampion béda pikeun anjeun unggal taun sarta mawa datang pangalaman béda.

5.How anjeun ngajalankeun festival lantern luar negeri?
      Sakali dina desings lantern dikonfirmasi, urang baris nyieun lampion di pabrik urang jeung ngangkut aranjeunna ka tempat host tur masang there.around 8 staffs bakal tetep keur mainteannce salila paméran.

6.What jenis mode kerjasama nu nyadiakeun?
      Kami teu ngan ngajual produk lampion ka anjeun, tapi kami bungah pikeun investasi di festival lantern babarengan, tega biaya babarengan jeung babagi mangpaat di Indonesia saimbang sareng anjeun lamun taksiran kemungkinan geus disatujuan ku kami.

Uleman Pikeun Global Tour Of lantern Festival Cina

alamat

No.1818 Huichuan Jalan Kabupaten Anyar, Propinsi Zigong, Sichuan, Cina
    Pos Code: 643000

Surélék

binting@haitianlantern.com

telepon

Tel: +86-813-8239365

Mob&Whatsapp: +86-15983172848