Event

  • lantern House

    The lantern house iku salah siji saka aktivitas interaktif populer ing siji lantern festival.Lantern house salah siji panggonan dicekel bocah bisa teka munggah karo imginations lan nuduhake kabisan lukisan sing nalika teken tokoh sembarang iki lanterns.it cilik ora mung salah siji cara kanggo kemampuan operasi laku bocah nanging uga nyebar workmanship lantern tradisional kanggo muda.

    gambar
  • Craft Market Chinese

    Ing siji Festival lantern chinese, iku ora mung pameran macem-macem lanterns.we uga nyoba ing paling apik kanggo nggawa liyane chinoseries lokal dagangan pakaryan audience.chinese banget populer kabeh time.they sing ekonomi lan apik kuwi kanggo pengeling-eling.

    gambar
  • Performances Cultural Chinese

    Festival lantern ora mung kalebu layar lantern banget nanging uga manggon pagelaran seni performances.Chinese sing wakil saka sajarah dawa China lan budaya sugih. lantern festival minangka salah siji wangun exchage budaya, sawetara kinerja kita paling populer kalebu tontonan akrobat urip, Sichuan opera pasuryan, pagelaran geni, lan liyane sing diselenggarakaké ing pameran lantern.

    gambar
  • Pameran Dinosaur Animatronic

    dinosaur Animatronic iku salah siji saka presentatives ing urip Zigong.these kaya tokoh prasejarah bisa rampung akeh movments kayata kedhip mripat, cangkem mbukak lan nutup, sirah kanggo gulu kiwa menyang tengen, ambegan weteng lan ing nyinkronake karo swara monsters kasir effects.these sing attracdtion liyane ing siji Festival lantern lan iku siji saka favorit pengunjung uga.

    gambar