Protection Copyright

      perusahaan Haitian kebayar waé dhuwur kualitas klakuané 'lan inovasi. iku wis nyiyapake Karya seni lantern pengaruh: nggawe lan penerapan saka siji, loro, telu, reca lampu modern papat generasi 'kang medalaken sambungan sampurna antarane lanterns tradisional lan sumber cahya modern, inaugurating andharan saka "tema lantern" kang nggawe pathokan industri saka sabenere revivification desain lanterns, miwiti Pabrik "Neoclassical" lantern kang nyopir seni lantern kanggo jurusan unprecedented ing wilayah choreography.

nyalin tengen 1 水印Part Copyright Reserved Designs

      Budaya Haitian wis ngarahke ing pangayoman intelektual lan Pranyatan cipta wiwit panyiapan lan wis dikembangaké seri institusi hak cipta, kayata "aturan manajemen hak cipta", "aturan manajemen aplikasi cipta" lan ing. 

copy right 2

Part Copyright Reserved Designs

      Ing pungkasan 2015, Budaya Haitian wis ngumumaké 108 karya cipta. Ing 2016, Haitian Budaya nyantosani efforts ing Pranyatan hak cipta lan disusun wong darmabakti kang tanggung jawab kanggo Pranyatan hak cipta. iku ngumumaké 236 karya cipta ing 2016 lan iku prestasi gedhe dibandhingake karo taun sadurungé. Ana 344 hak cipta dilindhungi undhang-undhang karya nganti pungkasan 2016.nyalin sertifikat hak

Part Certificates Copyriht