Global Partner

Budaya Haitian (kode stock: 870359), perusahaan dipetik unik, kang asalé saka kutha Zigong, ing tanah asalé kondhang saka pameran lantern. Ing saiki, Budaya Haitian wis cooperated karo bisnis internasional misuwur lan nggawa iki pameran lantern biasa kanggo luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Kanada, UK, Prancis, Italia, Selandia Anyar, Jepang lan Singapura, etc. Kita wis kasedhiya iki gedhe hiburan kulawarga-loropaken kanggo atusan yuta wong ing donya.

Sak pembangunan 20 taun ', Budaya Haitian wis entuk Prestige gedhe saka kualitas standar dhuwur ing acara lan produk kita. kualitas earns reputasi saka partners lan klien kita. Haitian tansah bangga bisa karo perusahaan kayata Disney, Hello Kitty, The World Carnival, Coca Cola, China Tengah Television, lan perusahaan internasional kanggo ningkataké pasukan sing pengaruh liwat pameran lantern kita.

We sing sinserely looking for liyane partners kanggo terus iki festvials grand lantern lan kanggo nyedhiyani liyane seneng-seneng wengi ing kutha.

Global Partner