Contact Us

Paling nunasang Pitakonan Sampeyan Muga Need

1.How sampeyan Pabrik lanterns?
      Malah kang bahan sing digunakake ing lantern ing manufacture.normally kita prakaryan ngelas ing structre baja menyang shap kita kudu, lan simpul tali lampu mimpin ing struktur, pungkasanipun paste rasukan werna ing lumahing.

2.How dawa iku njupuk kanggo mbukak siji Festival lantern?
      It normally takes 40 days to make lanterns in Zigong and another 25 days for continuous lantern fabrication and installation. 50-90 days for lantern festival is considered reasonable. It takes 5-10 days for demolition.

3.How dawa lanterns iki bisa dipameraken?
      Festival lantern pungkasan 2 utawa 3 sasi biasane, nanging bisa ing paling 6 sasi.

4.what sampeyan bisa nindakake yen sampeyan pengin terus acara iki saben taun?
      The lanterns sing misuwur saka tema cetha sawijining, wangun khusu, technique kepileh lan grand scale.it bisa diprodhuksi ing wujud lan apperance.so kita bakal deisgn lanterns beda sing saben taun lan nggawa pengunjung pengalaman beda.

5.How mbukak festival lantern jaban rangkah?
      Sawise desings lantern dikonfirmasi, kita bakal nggawe lanterns ing pabrik kita lan ngeterake menyang tutupéng inang lan nginstal there.around 8 tenaga bakal tetep kanggo mainteannce sak pameran.

6.What jenis mode kerjasama sing nyedhiyani?
      Kita ora mung ngedol produk lanterns kanggo sampeyan, nanging kita padha bungah kanggo nandur modal ing Festival lantern melu, metokake biaya lan nuduhake keuntungan ing babagan karo sampeyan yen Assessment kemungkinan wis disetujoni dening kita.

Undangan Kanggo Global Tour Of Lantern Festival Chinese

Address

No.1818 Huichuan Road distrik New, provinsi Zigong, Sichuan, China
    Zip Code: 643000

E-mail

binting@haitianlantern.com

telpon

Tel: +86-813-8239365

Mob&Whatsapp: +86-15983172848

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Star


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Heart