Skulptura të lehta

      Ky lloj i dritave është përdorur shpesh në park, kopsht zoologjik, rrugë pa fenerë kineze gjatë shumë dritat festives.colorful String LED, tub LED, LED strip dhe tub neoni janë materialet kryesore të dekorimit të lehta, ata nuk janë fanar tradicionale të prodhuara, por modern produktet teknologji e cila mund të instalohet brenda kohë të kufizuar të punës.ndriçimi scultpure (4) [1]

      Megjithatë, dekoratë ndriçimi është pjesë më e zakonshme e përdorur në një fanar kineze festival.and ne jo vetëm të përdorni këto produkte moderne çoi direkt por të kombinuar ato me mjeshtëri traditonal fanar, kjo është ajo që ne e quajti skulpturë të lehta në industrinë e Festivalit far. simplely kemi bërë strukturën 2D ose 3D çeliku në çdo shifra ne kemi nevojë, dhe pako dritat në buzë të çelikut në formë it.visitors mund të kuptoj se çfarë është ajo, kur ajo dritat.

ndriçimi scultpure (1) [1]ndriçimi scultpure (3) [1]