Cilik

  • Tampilan Jendela Macy 2020
    Wektu kiriman: Dec-31-2020

        Macy's announced their annual holiday window theme on Nov,23,2020, along with details for the company's seasonal plans.The windows with the theme “Give, Love, Believe.”are a tribute to the city’s frontline workers who have worked tirelessly throughout the coronavirus pandemic.      There are ...Waca liyane »

  • Budaya Haitian Nampilake Festival Cahya ing Taman Manchester Heaton
    Wektu kiriman: Dec-24-2020

        Under Greater Manchester's Tier 3 restrictions and after a successful debut in 2019, Lightopia Festival has proved popular again this year. It becomes the only largest outdoor event during Christmas. Where a wide range of restriction measures are still being implemented in response to the ne...Waca liyane »

  • Lampu Natal ing Mozart's Coffee Texas AS
    Wektu kiriman: Apr-20-2020

         With the hardwork of Chinese craftsmen @Haitian Culture Co.,Ltd.the lights are coming on November 21st - January 5th. Every evening starting at 6 and going until 11PM. Closed Thanksgiving and Christmas Day. Open Christmas Eve until 10 pm. Open daily 7am to midnight....Waca liyane »

  • Festival Lentera Cina Rumania
    Wektu kiriman: Jul-12-2019

          Photo taken on June 23, 2019 shows the Zigong Lantern Exhibition "20 Legends" at ASTRA Village Museum in Sibiu, Romania. The Lantern Exhibition is the main event of the "Chinese season" launched at this year's Sibiu International Theater Festival, to mark the 70th anniversary of the establi...Waca liyane »

  • Festival Lantern Disney
    Wektu kiriman: Sep-27-2017

          Kanggo prompting budaya Disney ing wakil presiden China market.The saka Walt Disney ing Asia Area.Mr Ken Chaplin bilih kudu nggawa pengalaman anyar kanggo pirsawan liwat tjara budaya disney dening Festival chinese lantern tradisional ing ceremoney bukaan saka colorfoul disney ing A ...Waca liyane »

  • Lanterns kita Join ing Lyon Festival of Lampu
    Wektu kiriman: Sep-26-2017

          Lyon festival lampu iku salah siji saka wolung pameran cahya ayu ing world.it punika integrasi sampurna saka tradion modern lan kang nengsemake papat pamiarso yuta saben taun. Iku ing taun kapindho sing wis kerjo karo panitia saka Lyon festival lights.this kita ...Waca liyane »

  • Hello Kitty Tema Lantern Festival
    Wektu kiriman: Sep-26-2017

          Hello Kitty is one of the most famouse cartoon character in Japan,it is not just popular in Asia but also loved by fans all around the world.it is the first time to use Hello Kitty as the theme in the one lantern festival in the world.       However,as the hello kitty's figure are so impr...Waca liyane »

  • Lentera Ngunggahake Taman ing Off-Season ing Jepang
    Wektu kiriman: Sep-26-2017

          Masalah umum banget yaiku yen akeh taman sing duwe musim lan musim mandhiri. Utamane, papan sing iklim beda-beda kayata taman banyu, kebon binatang lan liya-liyane. Pengunjung bakal tetep tetep ing njero musim off, lan sawetara banyu taman malah cedhak ing mangsa adhem. Nanging, akeh importir ...Waca liyane »

  • Tanglung Tionghoa Narik Pengunjung ing Seoul
    Wektu kiriman: Sep-20-2017

          Tanglung Tionghoa misuwur banget ing Korea. Ora mung amarga akeh banget etnis Tionghoa, nanging uga amarga Seould minangka salah sawijining cithy ing pamrentahan sing apik. Ora preduli dekorasi lampu Led modern utawa lentera Tionghoa tradisional sing dipentasake saben taun ing kana.   Waca liyane »

  • Festival Lentera Ing Pulau Pinang
    Wektu kiriman: Sep-10-2017

          Nonton lantern sing padhang iki mesthi dadi kegiyatan kanggo kaum etnis Cina. iki minangka kesempatan sing apik kanggo kulawarga sing bersatu. lantera kardon mesthi dadi favorit bocah-bocah. sing paling apik yaiku sampeyan bisa ndeleng tokoh-tokoh kasebut sing bisa dideleng ing TV sadurunge. Waca liyane »

  • Maskot Game Paralimpiade Lantern
    Wektu kiriman: Aug-31-2017

          On the evening of the Sept,6,2006, 2 years count down time of the Beijing 2008 Olympic Games opening ceremony. Beijing 2008 Paralympic Games's mascot was uncovered its appearnce which experessed the auspicious and blessing to the world .       This mascot is one lovely cow which featured th...Waca liyane »

  • Safari Lentera Singapura di Taman Cina
    Wektu kiriman: Aug-25-2017

          Taman cina singapore minangka papan sing nggawe kamulyan saka kebon kerajaan tradisional Cina kanthi keanggunan kebon ing delta yangtze. Safari lantern minangka tema acara lantern iki. Bertentangan karo kewan sing apik lan lucu kaya pameran iki ...Waca liyane »

  • Lampu Lentera Haitian Ing Manchester
    Wektu kiriman: Aug-25-2017

             Festival Lentera Seni Inggris minangka acara pertama ing Inggris sing ngrayakake Festival Lentera Cina. Lentera kasebut nglambangake taun kepungkur lan mberkahi wong ing taun ngarep. Tujuan Festival kasebut yaiku nyebar berkah ora mung ing China, nanging uga wong-wong ing ...Waca liyane »

  • Festival Lantern Milan
    Wektu kiriman: Aug-14-2017

          The first"Chinese Lantern Festival" which held by Sichuan province department of committee and Italy Monza goverment,manufactured by Haitian Culture Co.,Ltd. was staged on Sept,30,2015 to January,30,2016.       After almost 6 month's preparation,32 groups lanterns which include 60 meters lo...Waca liyane »

  • Magical Festival Lantern In Birmingham
    Wektu kiriman: Aug-14-2017

          The Magical Lantern Festival punika lantern festival paling gedhé ing Eropah, acara ruangan, Festival cahya lan katerangan ngerayakno Imlek. Festival ndadekake sawijining UK Premiere ing Chiswick House & Gardens, London, saka 3rd Feb nganti 6th Maret 2016.and saiki Magical Lantern Fe ...Waca liyane »

  • Lantern Festival ing Ackland
    Wektu kiriman: Aug-14-2017

          In order to celebrate the traditional Chinese Lantern Festival, the Auckland City Councul has collaborate with the Asia New Zealand Foundation to hod the "New Zealand Auckland Lantern Festival" each year. The"New Zealand Auckland Lantern Festival" has became an important part of the celebra...Waca liyane »