de Gelderlander - China Light Festival a Ouwehands Dierenpark és "també en un bucle sprookjesparadijs"

Repost de de Gelderlander

De Reinier Vermeer el 18 de desembre de 2019

Derde keer dat ambassadeur Hong Xu, burgemeester Hans van der Pas en parkeigenaar Marcel Boekhoorn de knop omdraaien blijven de lampjes van de tientallen installies in het dierenpark branden en kan de voorvertoning beginnen.

Door het park staan ​​meer dan dertig lichtkunstwerken met duizenden lichtjes onder gespannen doek.,,Ontzettend spectaculair”, zegt Carel van Kuilenburg, bezoeker en buurman van het dierenpark.

,,Wij zijn misschien niet zo uitbundig als de Chinezen maar vorig jaar was het al geweldig, en nu is het nog groter en mooier.Alsof je in een sprookjesparadijs loop."

cultura xinesa uitdragen

Un groep Chinezen heeft de afgelopen 25 dagen keihard gewerkt om de draken, dieren, flora en typisch Chinese in Nederlandse items te bouwen.Ze werken voor een organisatie uit de provincie Sichuan, dat bekend staat om haar grootse lichtfestival.

Samuel Lee van Zigong Haití Cultura és el nom de la gallina.,,Soms werkten we zeven dagen per week om het op tijd af te krijgen.”Maar hij és tevreden.,,Ik hoop dat we op deze manier de Chinese cultuur kunnen uitdragen”, zegt hij.

Aquest és el nom de l'ambaixador Hong Xu uitsprak.De meeste bezoekers zien echter vooral de voorstellingen en de lampjes: ,,Prachtig” concludeert een vrouw terwijl ze nog een foto maakt met haar smartphone.,,Ik denk dat ik nog eens terug kom.”

El festival de llums de la Xina tindrà lloc el 21 de desembre de 2019 fins al 29 de febrer de 2020 a les 17.00 i a les 21.30 hores.Més informació al lloc web de Ouwehands Dierenpark.

China Light Festival a Ouwehands Dierenpark és "també en un bucle sprookjesparadijs"


Hora de publicació: 18-12-2019