Lanternefestival i St. Petersborg

Den 16. august lokal tid kommer indbyggerne i Sankt Petersborg til Coastal Victory Park for at tage det roligt og gå som de plejer, og de oplever, at parken, de allerede kendte, havde ændret udseende.Seksogtyve grupper af farverige lanterner fra Zigong Haitan Culture Co., Ltd. i Kina Zigong spredte sig over hvert hjørne af parken og viste dem de specielle fancy lanterner fra Kina.

Lanternefestival i Skt. Petersborg 2

Coastal Victory Park, der ligger på Krestovsky Island i St. Petersborg, dækker et område på 243ha.Det er en smuk bypark i naturhavestil, som er en af ​​de populære destinationer for indbyggere og turister i St. Petersborg.St. Petersborg, Ruslands næststørste by, har en historie på mere end 300 år.Lanterneudstillingen afholdes af Zigong Haitian Culture Co., Ltd., i samarbejde med det russiske firma.Det er det andet stop på den russiske tur efter Kaliningrad.Det er første gang, at Zigong-farvelanterner kommer til St. Petersborg, en smuk og karismatisk by.Det er også en storby i landene langs "Belt and Road Initiative" i vigtige samarbejdsprojekter mellem Zigong Haitian Culture Co., Ltd. og Ministeriet for Kultur og Turisme.

Lanternefestival i St. Petersborg 1

Efter næsten 20 dages reparation og installation af lanternegruppen overvandt personale fra Haiti mange vanskeligheder, bevarede det oprindelige hjerte af højkvalitetsvisning af lanternegruppen og tændte lanternerne til tiden kl. 20.00 den 16. august perfekt.Lanterneudstillingen viste pandaer, drager, Himlens Tempel, blåt og hvidt porcelæn med kinesiske karakteristika til Skt. Petersborg og dekoreret med forskellige slags dyr, blomster, fugle, fisk og så videre, for at formidle essensen af ​​traditionelt kinesisk kunsthåndværk til det russiske folk, og gav også en mulighed for det russiske folk til at forstå kinesisk kultur på nært hold.

Lanternefestival i Skt. Petersborg 3

Ved åbningsceremonien for lanterneudstillingen blev russiske kunstnere også inviteret til at optræde med programmer med forskellige stilarter, herunder kampsport, speciel dans, elektronisk tromme og så videre.Kombineret med vores smukke lanterne, selvom det regner, kan den kraftige regn ikke dæmpe folks begejstring, en lang række turister hygger sig stadig med at glemme at tage afsted, og lanterneudstillingen fik en overvældende respons.St. Petersborgs lanternefestival vil vare indtil den 16. oktober 2019, må lanternerne bringe lykke til lokalbefolkningen, og må det lange venskab mellem Rusland og Kina vare for evigt.Samtidig håber vi, at denne aktivitet kan spille sin behørige rolle i det internationale samarbejde mellem "One Belt One Road" kulturindustrien og turistindustrien!


Indlægstid: 06-09-2019