de Gelderlander - مهرجان China Light في Ouwehands Dierenpark هو أيضًا "je in een sprookjesparadijs loopt"

إعادة النشر من دي جيلديرلاندر

بقلم راينير فيرمير بتاريخ 18 ديسمبر 2019

De derde keer dat ambassadeur Hong Xu، burgemeester Hans van der Pas en parkeigenaar مارسيل Boekhoorn de knop omdraaien blijven de lampjes van de tientallen installaties in het dierenpark branden en kan de voorvertoning beginnen.

باب هيت بارك ستان مير دان ديرتيج ليشتكونستويركن التقى دويزندن ليتشتجيس أوندير جيسبان دويك.،، Ontzettend المعروض "، zegt Carel van Kuilenburg، bezoeker en buurman van het dierenpark.

،، Wij zijn misschien niet zo uitbundig als de Chinezen maar vorig jaar was het al geweldig، en nu is it nog groter en mooier.Alsof je in een sprookjesparadijs loopt. "

الثقافة الصينية uitdragen

Een groep Chinezen heeft de afgelopen 25 dagen keihard gewerkt om de draken، dieren، flora en typisch Chinese en Nederlandse items te bouwen.Ze werken for organisatie uit de Provincie Sichuan، dat bekend staat om haar grootse lichtfestival.

Samuel Lee van Zigong ثقافة هايتي هي één van hen.، Soms werkten نحن zeven dagen كل أسبوع om het op tijd af te krijgen. "معار حج تفردين.، Ik hoop dat we op deze manier de Chinese Cultuur kunnen uitdragen "، zegt hij.

Dat is ook de wens die ambassadeur Hong Xu uitsprak.De meeste bezoekers zien echter vooral de voorstellingen en de lampjes: ،، Prachtig ”finishert een vrouw terwijl ze nog een foto maakt met haar phone phone.،، Ik denk dat ik nog eens terug kom. "

مهرجان Het China Lights هو Toegankelijk van 21 ديسمبر 2019 to met 29 februari 2020 tussen 17.00 uur en 21.30 uur.معلومات حول موقع الويب van Ouwehands Dierenpark.

مهرجان الضوء الصيني في Ouwehands Dierenpark هو أيضًا 'sof je in een sprookjesparadijs loopt'


الوقت ما بعد: 18 ديسمبر 2019