Hoʻomaʻamaʻa iā Copenhagen Hauʻoli Makahiki Hou

He kuʻuna kuʻuna o Kina ka Hui Lantern Chinese, i hoʻoili ʻia no nā kaukani makahiki.

ʻO kēlā me kēia ʻahaʻaina puna, hoʻonani ʻia nā alanui a me nā alahele o Kina me nā kukui Kina, me kēlā me kēia kukui e hōʻike ana i ka makemake o ka Makahiki Hou a me ka hoʻouna ʻana i kahi hoʻomaikaʻi maikaʻi, he kuʻuna koʻikoʻi loa ia.

I ka makahiki 2018, e lawe mai mākou i nā kukui Pākē nani i Denmark, i ka wā e hoʻomālamalama ai nā haneli o nā kukui Kina i hana ʻia i ke alanui hele ʻo Copenhagen, a e hana i kahi ʻano puna wai hou Kina.Aia pū kekahi mau hana moʻomeheu no ka Spring Festival a mahalo nui ʻia ʻoe e hui pū me mākou.Manaʻo i ka ʻālohilohi o ke kukui kukui Kina e hoʻomālamalama iā Copenhagen, a lawe mai i ka laki i nā mea a pau no ka makahiki hou.

6.pic_hd

WeChat_1517302856

哥本哈根

Mālama ʻia ʻo Lighten-up Copenhagen ma Ianuali 16-Fepeluali 12 2018, me ka manaʻo e hana i kahi lewa hauʻoli o ka Makahiki Hou Kina i ka wā hoʻoilo o Denmark, me KBH K a me Wonderful Copenhagen.

E mālama ʻia nā ʻano hana moʻomeheu i loko o ka manawa a e kau ʻia nā kukui kala kala Kina ma ke alanui hele wāwae o Copenhagen (Strøget) a ma nā hale kūʻai ma ka ʻaoʻao o ke alanui.

tim

Fu (Lucky) Kūʻai Kūʻai
Manawa: Ianuali 16- Pepeluali 12 2018
Wahi: alanui Strøget

ʻO ka FU (Lucky) Shopping Festival (Ianuali 16- Pepeluali 12) nā hanana nui o ka 'Lighten-up Copenhagen'.I loko o ka FU (Lucky) Shopping Festival, hiki i ka poʻe ke hele i kekahi mau hale kūʻai ma ka ʻaoʻao o nā alanui hele wāwae o Copenhagen e kiʻi i nā Red Envelops hoihoi me ka ʻano Kina FU ma ka ʻili a me nā palapala hōʻemi i loko.

Wahi a ka moʻomeheu Kina, ʻo ka hoʻohuli ʻana i ke ʻano FU i luna i lalo e hōʻike i ke ʻano e lawe ʻia mai ka pōmaikaʻi iā ʻoe no ka makahiki holoʻokoʻa.Ma ka Hale Hōʻikeʻike Makahiki Hou o Kina, e kūʻai aku ana nā huahana o nā ʻano Pākē, me ka ʻai meaʻai Kina, nā hōʻikeʻike kiʻi kuʻuna Kina a me nā hana.

ʻO "Happy Chinese New Year" kekahi o nā hoʻolauleʻa nui i mālama pū ʻia e ka Embassy Kina ma Denmark a me ka Ministry of Culture of Kina, ʻo 'Happy Chinese New Year' kahi hōʻailona moʻomeheu koʻikoʻi i hana ʻia e ka Ministry of Culture of China ma 2010, ʻo ia hoʻi. kaulana loa a puni ka honua i kēia manawa.

Ma 2017, ma luna o 2000 nā papahana i hoʻonohonoho ʻia ma mua o 500 mau kūlanakauhale ma 140 mau ʻāina a me nā ʻāpana, a hiki i 280 miliona mau kānaka a puni ka honua a ma 2018 e hoʻonui iki ʻia ka helu o nā papahana a puni ka honua, a me ka Happy Chinese New Year Performance. ʻO 2018 ma Denmark kekahi o kēlā mau hoʻolauleʻa nani.


Ka manawa hoʻouna: Feb-06-2018